Den første triumfen i Klines karriere spilte ikke Hudec igjen på kongressen

Slovinec Boštjan Kline dominert utfor World Cup Kvitfjell og fikk første triumf i karrieren. Av vinnere på de siste VM i St. Moritz på pallen ikke fikk en, takket være en tredje plass er den nye lederen av disiplin innenlandske norske Kjetil Jansrud. Tsjekkisk representant Jan Hudec til scoring tretti frisk igjen.

tjuefem, opprinnelig fra Maribor Kline SP var fortsatt den beste andre to ganger sist sesong, dagens løp ble vunnet av 19/100 foran østerrikske Matthias Mayer. “Det er utrolig.Jeg syklet veldig bra, kanskje jeg kan gjøre det i andre raser igjen “, ønsket den slovenske alpinisten, en ny sjette i de løpende disipliner.

Om en hundredel den tredje var Jansrud og erstattet leder av sjezdařského for italienske Peter Filla, som ble til sekstende. på scenen, dukket ingen av medaljevinnerne i VM mindre enn to uker i Sveits. Champion Beat Feuz var syvende, verdens runner-up Erik Guay fjerde og Max Franz tok 23. plass.

Hudec var blant 61 deltakerne klassifisert på 52. plass, bak vinneren Kline falt med 2,42 sekunder på lørdag i Kvitfjell på dagsorden for neste kongress, SP-leder Marcel Hirscher eller andre tekniske spesialister i Norge starter ikke

menn – kongressen..:

1. Kline (Slovin.) 1: 29,20 2. Mayer (Rak.) -0,19 tre.Jansrud (Nor.) -0,20, -0,25, Guay fjerde, femte Osborne-Paradis (begge Kan.) -0,34 6. Dressen (Ger.) -0,38 7. Feuz (Sveits .) 0,41 8. ganong (USA) -0,43 9. Reichelt (AUT). -0,60 10. Caviezel (Sveits.) -0,62… 52.

Fill 294, tredje Paris (begge Ir.) 242 Reichelt fjerde 229, femte 201 ganong 6. Kline 194 cm

SP Nåværende tabell (etter 27 av 36 løp):. 1. Hirscher (Rak.) 1275, den andre Pinturault (Fr.) og Kristoffersen (Nor.) både 843 Jansrud fjerde 735, femte Neureuther (Ger.) 525, sjette Kilde (Nor.) 488 ,… 79. Krýzl 69, 134. Berndt (begge Tsjekkia) 8 .