Arsenal mistet siste øyeblikk seier, Chelsea og City draw

Kamper Liverpool med Arsenal på Anfield tradisjonelt innredet med et stort antall mål i løpet av de siste ni kamper er det 35. Det falt statistikk kan ikke bekreftes og fotballspillere av begge lagene i onsdagens duell, for bare en halvtime av kampen hadde ballen flagret i en eller av det andre nettverket fire ganger.

Goal konto åpnet innenlandske Roberto Firmino, som fant sted i midten angrep kristne Bentekeho og nettverk Petr Cech effektivisert etter ti minutter Ricochet Emreho Cana. Arsenal, men nok til å svare fire minutter på de første rundene gjestene syntes å bli presset gjennom Aaron Ramsey, som overvant keeper Simon Mignolet harde skuddet første stolpe til.

Spenningen var hjemme i drakten på den første akt strålte brasiliansk Firmino.Etter tjue minutter fant han ballen foran straffeområdet og blandet det en gang til i mål. Imidlertid har Arsenal fotballspillere funnet et tidlig svar på dette. Ramsey senter fra hjørnet flagg skiftet med spissen av Mignolet kicker Olivier Giroud. Samme spiller kan deretter legge til en tredje mål foran et tomt mål, men han kom ut et trinn.

franske spissen imidlertid ikke være for lang misfornøyd etter bruddet i feltet viklet rundt forsvare hjul Touré og aggressiv skudd til den bakerste stolpe fullført omslaget i den stillingen. Men resultatene fra Anfield Road Arsenal kommer ikke, i fjor tapte han tre poeng i det syvende minuttet.Denne gangen han ble frastjålet seieren helt på slutten Joe Allen, som i en kraftig snøstorm som i andre halvdel av Liverpool lansert, i forhold til den endelige 3: 3.

Arsenal er fortsatt uavgjort etter den første. Før Leicester, som onsdag triumfer mestret duell på banen Tottenham, men har bare takket være en bedre score.

I en reprise av søndagens duell FA Cup anskaffet eneste og avgjørende målet i slutten av kampen utradisjonell skytespill Robert Huth, som brøt třízápasový Goalless Leicester i Premier League. Tottenham vice versa for tredje gang i sesongen tapt.

Den tredje plassen er fortsatt Manchester City, Everton forsvar, har han ikke hjemme, og ingen mål bandt ham. Chelsea fotballspillere må bite poeng foran hjemme fans.Til tross for at West Bromwich har vært mesterene to ganger, endte kampen ubestemt.

En viktig kamp for redningspoeng ble spilt i Swansea. Hjemmelaget ønsket velkommen til Sunderland og fortapt, men Jermain Defoes mål var flott. Til tross for å være svekket fra første halvår, gikk de til garderoben 2: 1. Gylfi Sigurdsson og André Ayew gjorde turnen.

Gjester som beseiret Aston Villa i forrige runde, men har utnyttet kraften til siden. Patrick van Aanholt scoret først og angriperen Defoe scoret deretter to mål med et hattrick.

Stoke har hatt en ekstra numerisk fordel i hjemmekampen mot Norwich. Som Sunderland brøt han spillet i andre halvdel.Spanjør Josel var avgjørende i kampen, forsikringsmålet scoret av forsvareren Ryan Bennett selv.

For første gang siden den høye hodebunnen av Arsenal i første runde, er Southampton også glad. Han beseiret hjemmelaget takket være Shane Long og Dušan Tadic Watford, som har ventet på en liga seier siden 20. desember.