Basketballspillere USK Praha beseiret russisk Orenburg i Euroleague

Den tidligere lederen av gruppen har gått gjennom en god start. På tredje plass taper det russiske laget en enkelt gevinst. I tillegg har de bedre kamper, og på motstanders tonehøyde i oktober mistet de fire poeng.

“Det var ikke en enkel seier, heller gal. Vi vant første kvartal, men det viktigste var at det ikke plaget oss da vi begynte å tape. Fra dette synspunkt var den fortidne seieren i Bourges viktig, der vi fikk tillit til at vi kan spille avslutningen. Derfor vunnet vi åtte poeng, og vi har bedre kamper, sier treneren Natalia Hejková.

Pražanky vstoupili gjør det veldig bra. Nesten seks minutter tillot ikke motstanderne å spille kurven og klarte å klare 11: 0.Ypperlig spilt særlig forsterkninger Candice Dupree, som bare i første kvartal ga åtte poeng.

“Candice blant de tre beste fire, som jeg noensinne har spilt. Jeg er mye lettere for oss, og en stor styrke, “roste lagkamerat USK beste skytter Sonja Petrovic. “Candice har fra starten av tillit spoluhráček og psykologisk det løftet hele laget, noe som er viktig,” sa han Hejková.

I begynnelsen av andre kvartal i forkant av hjemmelaget allerede på 17 poeng, men deretter varme opp stjerneklassifiseringen Dewan Bonner, som lapping på avstand og USK ledelsen krympet raskt til bare seks poeng.Men da Dupree streket den andre før slutten av omgangen, gikk på en pause med Pražanka desetibodovým margin.

Men hvordan USK gikk innspill til kampen, klarte ikke tvert imot, i begynnelsen av andre omgang. Nesten fem minutter, de tsjekkiske mesterne kunne ikke engang peke og Orenburg slått en ti-punkts tap i sin ledelse.

leker USK men det gjorde ikke bryte, igjen tok fyr, spesielt Kia Vaughn. Vekkelsen også brakt Tereza tsjekkiske landslaget Vyoralová og Ilona Burgrová. I tillegg gjenoppsto siste kvartal handlingen, og etter en kurv Marty Xargayové horn med hjemmet klarte å rebound til seks poeng.

Mer men la Orenburg og stadig holdt med pistol. I avgjørende øyeblikk roet USK Vaughn og Petrovičová som gjør Pražanka gikk inn i de to siste minuttene med en ledelse på sju poeng.Nøkkelen var spesielt offensiv rebound som brakte hjem ved avslutningen av fred og behovet for å vinne med mer enn fire poeng.

“Coach har varslet oss om at vi trenger offensive returer fordi vårt angrepet var glatt og vi trengte fangsten. Det er lettere for meg å gå for returer fra vingen og jeg er på farten. Det ga oss mer trygg, “sa Petrovic, som til slutt måtte fire viktige returer.

” Orenburg er i god form, og vant i Jekaterinburg. Men vi gikk inn i kampen. Da kan vi ha raketter ikke faller, vi mistet ballen, men den viktigste er at selv om vi vant. Uansett om det var etter den stygge prestasjonen, er det viktigste at vi vant denne viktige kampen.”