Sparta falt, Pilsen raserte. Olomouc er den tredje, Trinec derimot

Den store overraskelsen er resultatene fra Olomouc, som er den tredje! Hanakene beseiret Vitkovice 2: 0 denne gangen. Avgjørelsen om å avgjøre duellen kom mindre enn fire minutter før slutt.

På den annen side bekreftes den forbedrede formen av Liberec, som vant 7: 2 i Zlín. Sammen med ham vokser frem Michal Bulíř, som skjøt og scoret totalt seks mål. 4: 3-seieren var på isen til Karlovy Vary bare på overtid.Tvert imot, elendigheten til Třinec, som tapte 0: 2 i Hradec Králové og fortsetter å være den tredje fra slutten, fortsetter. i den andre perioden, da Kumstát lyktes i maktspillet. Han traff skuddet fra Forman. Boleslav kom tilbake til Klepiš førti sekunder før den andre sirenen. Også i power-play, men slo ikke, men strømmet Bernads sår. Og det avgjørende øyeblikket kom 28 sekunder etter sidebytte, da igjen etter en rask kontring Klepiš fant over båndbredden til Orsava, som av en bombe fra den første siktet under tverrliggeren.Klepiš avsluttet deretter den tredje kampen med et tredje treff i et tomt bur under det spartanske maktspillet.

Da hjemmet til Růžička slo etter 29 sekunder og Pirates gikk for første gang i sesongen, virket det forhåpentligvis diskutere og tjene de første poengene i sesongen. Men en feil. Takket være tyskeren utlignet Pilsen raskt, og klokka 11:44 snudde duellen i sin egen svekkelse – Straka fanget feil pasning fra Sticha og endte soloskuddet til stolpen. Pilsen vandaliserte deretter motstanderen, bokstavelig talt. Hun scoret ytterligere åtte mål. Chomutov var glad for at han unngikk topp ti og til slutt bremset resultatet til slutt.

I lang tid var det et balansert og tøft hockeykamp i Olomouc, og det så ut til at den målløse kampen skulle nå forlengelsen.Men så kom avgjørelsen takket være en uventet skytter, forsvarer Jakub Galvas, som på 56:14 red inn i tandem Jergl og brant målvakten Bartošák på nært hold. Til slutt prøvde Vítkovice å utligne i kraftspillet, men i stedet samlet de for andre gang fra Tomeček-hullet. Det var definitivt klart.

Liberec lyktes med å komme inn i de to første tredjedelene, og det var avgjørelsen. Først på det tidspunktet scoret 1:18 skytebuløreren, som satte kurs fra en ideell posisjon mellom ringene under tverrliggeren, og la deretter til et nytt skudd på 21:39 Kvapil, som presset gjennom backhand etter å ha nummerert to til en. Innenriks Kubis klarte å redusere like etterpå, men oppgjøret fant ikke sted.White Tigers så på ledelsen og økte til og med den.

Det så ut til at Litvínov ville tape for første gang i sesongen, men de gule og svarte hadde trosset skjebnen sin i den siste tredjedelen. Først senket han Petružálek til 2: 3 og tre minutter senere ordnet veteranen Trávníček utligningen. Duellen nådde til slutt en overtid, men det gikk bare 64 sekunder, og det ble bestemt. Dette ble ivaretatt av veteranen Viktor Hübl, som syklet alene på målvakten etter en mislykket to-til-en-aksjon og ledet nettopp mellom keeperens betong. i maktspillet vant oksene og oversjøisk fyrte fra det blå nøyaktig.Hjemmelaget var et farligere lag, men de måtte bekymre seg for resultatet til den tredje perioden, der hytta forsikret ham: Smoleňák etter at den blå linjen ideelt sett slapp ham og den unge spilleren selv ikke nølte foran keeper Hrubec. >