Spartas skudd i begynnelsen av forberedelsen gikk Ústí med “sju”

Spartakani’s motstandere snappet i åpningsminuttene da gjestene ble sett respekt. Ved 3: 0 var spillet litt tiltet. Andre halvdel var igjen en klar sak for Spartanerne.

“Vi spilte spillet som en spredning av de to første ukene av forberedelsene da det var mye trening. Jeg er glad ingen skadet etter last som vi leverte en anstendig ytelse, men det gjorde ikke overvurdere “, sa trener Zdeněk Ščasnýs.

Den første jersey kjole forsvarer Mazuch og midtbane Zahustel. I det første minuttet gjorde Mazuch et vakkert pass til forsvaret til målet Krejci. Lafata økte Lafata og kapteinen scoret det tredje målet i det 23. minutt.Spartansk trener Ščasný har satt en helt annen elleve i andre halvdel, inkludert en annen vinterforsterkning Zahustela. Tidligere midtbanespiller Mlada Boleslav spilte på høyre side av forsvaret.

I den 51. minutt scoret Breznanik og Matějovský satt kort tid etterpå. Etter en times lek, la Breznanik sin andre treff.

Pilsen begynte å vinne

trening. Den ledende mesteren og lederen av den høyeste konkurransen hjemme beseiret Domažlice 4: 1.Viktoria på lørdag som en del av “Digging for fotball” utklasset deltaker Jihlava distriktsmesterskaps disker 10: 3.

Resultatet ser ikke fullt så. Treningen er nå mye mer, og jeg må berømme gutta. Odmakali kamp og viste rett holdning. Jeg ser hvordan de jobber i tretthet. Match Domazlice oppfylte formålet. I tillegg var det en konfrontasjon av flere tidligere lagkamerater, “sa han Pilsen trener nettet Karel Krejci.

På kunstgress i Meadow Street etter en målløs halv åpnet scoring etter 53 minutter og slovakiske spissen Duris 66 minutter økte forsvarer Hejda .For Domazlice som Pilsner gård, deretter redusert musikk, men de siste ti minuttene sikre favoritt seire andre inngrep og Duris Krmenčík.

Dette rost skredder. “Michael har gjort store fremskritt i sin karriere. Så vi har trukket ham ut av vertskapet. Det er av samme type en spiller Aidin MAHMUTOVIC som går på lån til Olomouc, “sa Plzeň coach.

” Først av alt, er plassen en ubehagelig spiller. I Dukla (Krmenčík) var han en av de beste spillerne i høst. Psyke og atletisk skjemaet har vært veldig bra, og det var på tide å bli presset selv her i Pilsen, “sa Krejci.

Hans kostnadene drar på lørdag for første treningsleir i Tyrkia. “Vi har vært på utkikk etter noen spillere i dag.Men etter å ha sittet i Tyrkia, setter vi seg og bestemmer hva slags slanking vil skje. I mellomtiden ser det ut til to spillere, legger Krejci.