Jablonec – Boleslav 0: 3, overhaling for den europeiske hjemmeligaen fungerte ikke

“Jeg advarte spillerne om ikke å tenke på torsdag, men å fokusere på en kamp med Boleslav som vil være veldig vanskelig. Vi har tre dager på å orientere oss mot europaligaen, vise feilene våre og fortelle det i morgen. For å beholde det fra tirsdag til onsdag, sa Jablonec-trener Petr Rada på en pressekonferanse. . Doležal, og ventet på det 50. ligaskuddet, men i det tiende minutt ledet etter et direkte spark ved siden av Masopustov skjøt målvakten Šeda.

Mladá Boleslav var 27 minutter offensiv og slo deretter to ganger i løpet av seks minutter. V 28.Minutter hjemme hjemme falt midt i feltet, Marešs stiplede skudd spratt lykkelig til Přikryl, som utnyttet den glatte hjemmesporeren Brecek og bakkforsøk sendte nøyaktig til stolpen. Gjest midtbanespilleren slo ligaen for første gang siden november. Konus returnerte Pauscheks sentrum foran et tomt mål og Komličenko kunne ikke gå glipp av. Den russiske spissen scoret sitt åttende mål i ligasongen og ble uavhengig i spissen for kanonbordet.

Hjemmelaget etterlyste straffespark etter Takács inngrep på Trávník. På den annen side kunne Komličenko score for andre gang i kampen, men han hadde en god sjanse til å gå over.Da ble vi forgjeves krevd et straffespark av trener Weber, som jobbet i Jablonec i lang tid.

“Vi overlevde 15 minutter, da vi ikke kunne sammenligne med hjemmets offensiv, litt av et problem for oss høyre side. Da kompenserte vi for det, og vi var veldig produktive, ”roste Weber. Vi kom oss ganske bra inn i kampen, vi hadde situasjoner der vi kom godt inn i 16, men løsningen var veldig dårlig. Så praktisk talt fra den første alvorlige situasjonen kom motstanderen i ledelsen og på en stund fikk vi et helt unødvendig andre mål. To billige porter, ”irriterte rådet.

Etter pausen sendte han en annen angriper til Chramost i stedet for Jovovic, men nordbohemene fortsatte å bry seg.Etter en times spill fikk Hanousks senter ballen til Holeš, men hodet fra en liten kalk slo refleksivt ut Gray. Jeg så ikke ballongen i det hele tatt, kanskje en meter foran meg, så jeg fikk den refleksivt over tverrliggeren. Hver prosedyre er spesifikk på sin egen måte. Jeg har hatt ganske mange inngrep i dag, til og med ganske viktig, ”sa Šeda.

Boleslav slo for tredje gang i andre akt. Takács satte ballen enkelt i midten av straffefeltet og satte ballen inn i nettet.

“Jablonec presset oss, heldigvis klarte vi å roe det ned på denne måten. Jeg fikk nok plass i kalk, jeg jobbet den ut og selv med litt flaks slo jeg den gjennom.Det var en slik forsikring og så var vi ferdige med det, “sa Takács.

Ingen mål ble dømt i Jablonec, da målvakt Šeda trakk hodet til Doležal og Holeš sparket tverrliggeren fra en liten kalk.

Grå tryllet mellom stolpene. Han fanget også Chramosts flukt, Považans sår under tverrliggeren, og Ikaunieks ‘forsøk. Jablonec scoret 26: 6, men scoret ikke og led det høyeste nederlaget i ligaen siden oktober i fjor.