United stoppet Watford, tsjekkere samlet, men beseiret Dubravka

Etter å ha spilt opp det fjerde minuttet stormet en fullsatt Vicarage Road, et langskudd inn i straffefeltet til Manchester United, Kabaseles hode var nesten et mål, men keeperen De Gea hoppet og ballen gikk. Det skarpe sentrum av hjørnet fløy forbi porten, og det var over. Manchester United motsto all styrken av Watford, årets overraskelse.

Til og med denne gangen byklubben på den nordvestlige kanten av London veldig bra fotball.Han tapte kampen på slutten av omgangen og samlet inn to mål. Først sente Lukakus mage lett fra venstre side, og deretter ledet Fellaini etter hjørnespark, Smalling bearbeidet ballen på brystet og skjøt hardt fra en liten kalk fra svingen.

Hjemmespillerne ga seg ikke etter pause, og dårlig pried. De hadde noen få håpefulle valg, men De Geu ble ikke lenger lurt.

West Ham, Crystal Palace, Brighton, Leicester og nå Tottenham. Ingen av lagene klarte å score poeng, og fant en oppskrift på den fryktede angrepstrioen Salah, Firmino, Mané.

Men den nederlandske midtbanespilleren Wijnaldum var den første som slo Tottenham, kort tid etter pausen, den brasilianske spissen Firmino.Helt på slutten kunne korrigering av Lamel ikke endre noe om Liverpools beste start på sesongen siden høsten 1990.

Chelsea, som beseiret 4: 1 Cardiff takket være Eden Hazards hattrick, holdt sin 100% -rekord. Gjestene slo først, men Hazard snudde scoringen med to mål. I det 80. minutt la det tredje målet til, og den endelige formen for resultatet ga tre minutter senere Willian. Og takket være poengsummen leder han bordene. Han mistet nettkontoen i oppsettet. Özil, som spilte jubileet 200, deltok også i seieren.Arsenal-trøyer.

Burnley venter fortsatt på sin første seier

Burnley tapte på Wolverhampton 0: 1 og venter fortsatt på den første seieren. Med et enkelt poeng er den nest siste i tabellen. Matěj Vydra, som spilte i gjestenes trøye fra det 56. minutt, avverget ikke nederlaget. Burnley har slitt i angrepet, bare tre mål så langt, og Wolverhampton hadde også vanskelig for å skape en sjanse. Hjemmelaget hadde mange muligheter og Burnley holdt bare målvakt Hart med flotte inngrep. Han hindret ikke Jiménez i å score på 61 minutter.

Det var også Vydra som hadde den eneste seriøse sjansen til gjestene etter avskudd fra volley.En av forsvarerne trakk ballen nær målet, og ballen ble ikke en gang satt på baksiden av en stående lagkamerat av den tsjekkiske spissen.

Det ukrainske landslaget Andrij Jarmolenko kom med en god form fra landslagspausen, der han hjalp og med to mål besluttet å vinne West Ham 3: 1 på Evertons banen. Han ble serbiske Rebrovo, Andriy Shevchenko og Andrij Voronin bare den fjerde ukrainske som scoret i Premier League.

Den østerrikske midtbanespilleren Marko Arnautovic, som allerede deltok i de 17 målene for laget sitt i 2018 og er den nest mest produktive spilleren i England etter Muhammad Salah fra Liverpool. Han scoret 23 mål i år.